Bij Henders & Hazel houden we van originaliteit en eigenzinnigheid. Onze ontwerpers werken met veel bezieling aan het ontwikkelen van onze producten en hebben veel liefde voor hun vak.

We reizen over de hele wereld om ideeen op te doen en laten ons graag inspireren door andere culturen. In nauwe team samenwerking worden de leukste ontwerpen, nieuwe materialen en vormen geboren die het predikaat "exclusief voor Henders & Hazel" waardig zijn. Karaktervol, eigentijds, functioneel en kwaliteit zijn daarbij belangrijke voorwaarden. Om de natuurlijke puurheid van onze houten meubels te onderstrepen worden ook noesten en kleinere planken gebruikt en is de afwerking bijna altijd handmatig. De meubels hebben een stoere uitstraling en we voorkomen onnodig afval en helpen daarmee de natuur.

Ergonomie en comfort zijn belangrijke uitgangspunten bij het ontwerpen van stoelen en zitmeubelen. Warme stoere stoffen- en ledersoorten zijn met zorg uitgekozen en in harmonie te combineren met de houten meubels.

Onze kastenseries, banken, tafels, stoelen en decoraties zijn ook naar persoonlijke smaak onbeperkt te combineren en vormen met elkaar karaktervolle eigenzinnige interieurs.

Alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en worden stuk voor stuk door onze controleurs gekeurd. Wij voorzien al onze producten van een kwaliteitspaspoort waar de eigenschappen en gebruiksaanwijzingen in staan. Een belangrijke basis voor veel woon- en leefplezier.